Sisällöntuottaja istuu tietokoneensa äärellä kodikkaassa työhuoneessa ja katsoo itsevarmasti kameraan. Taustalla näkyvät viherkasvit ja taulu.

Sisällöntuotanto

Etsitkö varmaa, idearikasta ja tykättyä freelance-kirjoittajaa? Onko tavoitteenasi saada orgaanista näkyvyyttä sisällöntuotannon avulla? Haluatko luoda brändistäsi kirkkaamman tai löytää yrityksesi tone of voicen?

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Sanoissa on häkellyttävä voima. Sanat voivat koskettaa, satuttaa, naurattaa, pysäyttää, rohkaista ja ilostuttaa. Sanat voivat saada aikaan muutoksen. 

 

Tänä päivänä tasokas sisältö nettisivuillasi on kullanarvoista. Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto voi parantaa näkyvyyttäsi ja sitä kautta tuoda sinulle uusia asiakkaita hakukoneiden kautta.

Kun sisällöntuotanto perustuu pitkäjänteisyyteen ja suunnitellaan avainsanojen mukaan, sisällöillä on oikeasti mahdollisuus kiriä hakukoneiden kärkeen. Lisäksi tekstit tuovat iloa blogisi lukijoille ja vahvistavat siten brändiäsi.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ei tarkoita tylsiä sisältöjä, vaan tekstit voivat olla yhtä sävyisiä ja tyylikkäitä kuin mitkä tahansa tekstit. Salaisuus piilee loppujen lopuksi sisällöntuottajan kirjoitustaidossa.

Minulle hakusanojen upottaminen tekstin joukkoon on kuin palapeli jota kokoan – mielenkiintoista, opettavaista ja todella antoisaa. 

 

Haluatko, että yrityksesi tai yhteisösi loistaa upeiden sisältöjen avulla? Toivotko, että sisältö tavoittaa kohderyhmän? Odotatko, että kohderyhmä lähestyy itse aktiivisesti sinua? Jos vastasit edes yhteen kyllä,  jatka lukemista!

Mitä hakukoneoptimoituja ja muita sisältöjä saat minulta?

Minulla on kosolti kokemusta erilaisten tekstien kirjoittamisesta aina nettisivu- ja blogiteksteistä journalistisiin artikkeleihin. Panostan teksteissä aina ensisijassa laatuun. Karsin jokaisesta tekstistä huolellisesti niin kielioppivirheet, kapulakielisyyden kuin epäolennaisuudetkin.

Loihdin sinulle esimerkiksi:

 • Nettisivutekstit

 • Blogitekstit

 • Sometekstit

 • Uutiskirjeet

 • Journalistiset sisällöt

 • Oppaat

 • Verkkokaupan tuotekuvaukset

 • Referenssitarinat            

Etsitkö freelance-kirjoittajaa ja sisällöntuottajaa, jolta luonnistuvat hakukoneoptimoidut tekstit?

 
Sisällöntuottaja kirjoittaa tietokoneella tekstiä sisällöntuotannon asiakkaalle. Tietokone on lasipöydällä, jossa on myös kynttilä.

Kenelle sisällöntuotanto on erityisesti suunnattu?

Kohderyhmääni ovat eritoten 

 

 1. toimijat, joiden palvelut ovat aineettomia.  Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa järjestöt, säätiöt, kulttuuritoimijat  ja hyvinvointiyritykset.  Käytännössä minkä tahansa alan yritys, jonka toiminta ei aiheuta merkittävää haittaa ympäristölle, sopii kohderyhmääni.

 2. kestävästä kehityksestä ja eettisyydestä inspiroituneet yritykset ja yhteisöt, joille kyseiset arvot antavat suunnan koko toiminnalle.

Asuinpaikkani on Oulu, mutta sisällöntuottajana palvelen asiakkaita ympäri Suomea

Sisällöntuottajana olen kirjoittanut paljon muun muassa näistä aiheista:

 

 • Terveys

 • Sisustaminen ja koti

 • Retkeily

 • Remonttiaiheet

 • Lakipalvelut

 • Markkinointi

 • Kotimaanmatkailu

 • Ohjelmistokehitys

 • Rahoitus

Teemat, jotka erityisesti puhuttelevat minua:

 • Kiertotalous

 • Ekologiset innovaatiot esimerkiksi teknologian alalla

 • Terveys, hyvinvointi

 • Luontoaiheet ja retkeily

 • Asuminen, kestävä rakentaminen (erityisesti puu- ja hirsirakentaminen)

 • Ekosisustaminen (olen opiskellut myös sisustussuunnittelua)

 • Luonnonkosmetiikka

 • Vastuullinen muoti

 • Terveellinen ruoka, kasvisruokavalio

 • Eläinten hyvinvointi

Kiinnostuitko? Kuulen sinusta mielelläni lisää.

 

Näin sisällöntuotantoa on kuvailtu – kokemuksia asiakkailtani

 

Erittäin taitavasti ja juuri oikeaan henkeen kirjoitettu teksti. Jos tuonne jotain pientä haluaisikin viilata, niin näin hyvään tuotokseen en yksinkertaisesti kehtaa alkaa koskemaan! Minun puolestani voi mennä liveksi ihan tuollaisenaan.

CEO, ohjelmistoyritys

On laatutekstiä, tykätään kovasti. Hyvää työtä!

CEO, Terveystuotteiden verkkokauppa

Olemme tehneet töitä monien mainostoimistojen kanssa ja täytyy sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt teksteistä.

Markkinointivastaava, matkailuneuvonta

Kaiken kaikkiaan erinomaiset tekstit. Hyvin olet napannut meidän tyylistä ja toiminnasta kiinni.

CEO, valmennusyritys

Kiitos oikein brilliantista tekstistä. Todella selkeä, hyvin etenevä rakenne, ja olet sisällyttänyt kiinnostavia asioita. Olet sanoittanut vaikean asian todella lukijaystävällisesti ja onnistunut siinä loistavasti. 

Content manager, pankkialan toimija

Taas todella kiva artikkeli.

CEO, verkkokauppa, joka myy muun muassa retkeilytuotteita

 
Sisällöntuottajan kalenteri lepää pöydällä. Vieressä on kynä ja kaunis, pieni kukkavaasi.

Miten sisällöntuotannon prosessi etenee?

1.

Ole minuun yhteydessä ja kerro, millaista sisällöntuotantoa tarvitset juuri nyt. 

2.

Kertomasi pohjalta teen arvion, mikä paketti sopii sinulle parhaiten. Samalla annan työlle hinnan.

3.

Tavataan kasvotusten, etänä tai soitellaan, jotta saan sinulta tarvittavat pohjatiedot artikkelia tai esimerkiksi uutiskirjettä varten.

4.

Syvennyn tekstin aiheeseen lisää, teen avainsanatutkimuksen ja aloitan kirjoitustyön.

5.

Kun olen saanut tekstin tai uutiskirjeen hyvälle mallille, lähetän sen sinulle kurkattavaksi ja pyydän kommentteja. 

6.

Hiomme tekstiä tarvittaessa niin kauan, kunnes se on mielestäsi erinomainen! 

Sisällöntuotantoa, joka pyrkii hyvään

Markkinavoimilla on suuri vaikutus ihmisten ajatuksiin. 

Tämän asian tiedostettuani ymmärsin, että tekemäni markkinointi saattaa saada ihmisiä kuluttamaan luonnonvaroja tarpeettomasti.  Miksi en ohjaisi heitä kestävämpien ja eettisempien valintojen pariin sisällöntuotantoni avulla?

 

Tämä vastuu alkoi painaa liikaa, ja päätin lähteä uimaan vastavirtaan. Vastuullinen sisällöntuotanto on minun juttuni.

Greenpeace kirjoitti marraskuun 2021 uutiskirjeessään osuvasti:

Viimeinen asia, jota planeettamme tarvitsee keskellä akuuttia ilmasto- ja monimuotoisuuskriisiä, on lisää kulutusta. Se ei tarvitse pikamuotia, halpoja lentoja, muovitavaroita, elektronisia laitteita tai muita tuotteita, joiden käyttöikä on lyhyt. Sen sijaan se tarvitsee ihmisiä, jotka uskaltavat kulkea vastavirtaan ja auttavat muuttamaan näkemystämme kulutuksesta planeettamme suojelemiseksi.

Olen jo nuoresta pitäen pyrkinyt elämään ekologisesti. Mitä enemmän ikää on tullut, sitä enemmän huomioin luonnon sekä ihmis- ja eläinoikeudet päätöksissäni.

On onni, että  sisällöntuottajana saan erilaisia kohderyhmiä kiinnostumaan kestävämmistä ja eettisemmistä tavoista kuluttaa. Se onnistuu, kun kirjoitan hakukoneoptimoituja tekstejä asiakasyrityksilleni ja ne nousevat Googlessa korkeammalle. Näin uudet asiakkaat löytävät heidät ja heidän tuotteensa helpommin.

 

Kun yhä useammat markkinointitoimistot, freelance-sisällöntuottajat ja digimarkkinoijat innostuvat palvelemaan aidosti vastuullisia toimijoita, maailma voi todellakin muuttua sana kerrallaan.

 

Monet ihmiset ovat jo päättäneet kuluttaa vastuullisemmin, ja se on upea asia! Myös yrityksillä on valtava vastuu, joka painaa vuosi vuodelta enemmän. Jos päättäjät eivät tee riittävän sutjakoita ratkaisuja, me yrittäjät voimme vauhdittaa muutosta kohti parempaa.

Vastuullisuus-osiosta voit lukea tarkemmin, miten luontoarvot ja eettisyys näkyvät omassa arjessani ja yritystoiminnassa.

Sisällöntuotantoa suurella sydämellä

Kirjoittaminen on ollut minulle intohimo aivan pienestä pitäen. Intohimo on vuosien varrella johtanut muun muassa opiskelemaan journalismia, työskentelemään eri yrityksissä ja järjestöissä tekstien parissa, luomaan erilaisia kirjaprojekteja ja käsikirjoittamaan muutaman dokumenttielokuvan.

 

Viimeisimpänä intohimo sysäsi minut yrittäjyyden maailmaan freelance-kirjoittajaksi. Rakkauteni sanoja kohtaan säteilee myönteisesti myös sisällöntuotannon asiakkaideni liiketoimintaan.

 

Kynästäni kipunoi asiakkaalleni hänen brändinsä näköistä, mieleenpainuvaa ja verratonta sisällöntuotantoa, joka herättää sekä lukijan että hakukoneiden mielenkiinnon

 

Parhaan palkinnon saan, kun sinnikäs työ alkaa tuottaa tulosta ja uudet kohderyhmät tavoittavat asiakasyritykseni hakukoneiden kautta.

Sinun ei tarvitse osata kirjoittaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaa kirjoittaa. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Voit pyytää minut apuun ja ojentaa luottavaisin mielin osan taakastasi ammattilaisen käsiin. 

Minulle on kunniatehtävä auttaa kaikenkokoisia yrityksiä kohti omannäköistä brändiä ja kestävää menestystä.

Ole yhteydessä, niin suunnitellaan jotain kivaa sinun yrityksellesi!

Kiitos kun laitoit viestiä. Vastaan sinulle arkisin vuorokauden sisällä. 

Freelancer sisällöntuottaja hymyilee kameralle.