top of page
Freelancer kirjoittaja pitelee kynää kädessään ja hymyilee reippaasti kameralle.

Sisällöntuotanto

Etsitkö varmaa, idearikasta ja tykättyä freelance-kirjoittajaa? Onko tavoitteenasi saada orgaanista näkyvyyttä hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon avulla? Haluatko luoda brändistäsi kirkkaamman tai löytää oman tone of voicen?

Hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa, lisää näkyvyyttä

Sanoissa on häkellyttävä voima. Sanat voivat koskettaa, satuttaa, naurattaa, pysäyttää, rohkaista ja ilostuttaa. Sanat voivat saada aikaan muutoksen. 

 

Tänä päivänä tasokas sisältö nettisivuillasi on kullanarvoista. Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto voi parantaa näkyvyyttäsi ja sitä kautta tuoda sinulle uusia asiakkaita hakukoneiden kautta.

 

Kun sisällöntuotanto perustuu pitkäjänteisyyteen ja suunnitellaan avainsanojen mukaan, sisällöillä on oikeasti mahdollisuus kiriä hakukoneiden kärkeen. Lisäksi tekstit tuovat iloa blogisi lukijoille ja vahvistavat brändiäsi.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ei tarkoita tylsiä sisältöjä, vaan tekstit voivat olla yhtä sävyisiä ja tyylikkäitä kuin mitkä tahansa tekstit. Salaisuus piilee loppujen lopuksi sisällöntuottajan kirjoitustaidossa ja kyvyssä tehdä luontevaa SEO-sisällöntuotantoa. 

 

Minulle hakusanojen upottaminen tekstin joukkoon ja hakukoneoptimointi ylipäätään on kuin palapeli jota kokoan: mielenkiintoista, koukuttavaa ja todella inspiroivaa. Työ palkitsee ihanasti, kun näen, että artikkelit kipuavat hakukoneiden, kuten Googlen kärkisijoille.

 

💎 Haluatko että yrityksesi tai yhteisösi loistaa upeiden sisältöjen avulla? Toivotko että sisältö tavoittaa kohderyhmän? Odotatko että kohderyhmä lähestyy itse aktiivisesti sinua? Jos vastasit edes yhteen kyllä, jatka lukemista.

Mitä hakukoneoptimoituja ja muita sisältöjä saat minulta?

Minulla on kosolti kokemusta erilaisten tekstien kirjoittamisesta aina nettisivu- ja blogiteksteistä journalistisiin artikkeleihin.

 

Panostan teksteissä aina ensisijassa laatuun. Karsin jokaisesta tekstistä huolellisesti niin kielioppivirheet, kapulakielisyyden kuin epäolennaisuudetkin. Vaikka olenkin erikoistunut hakukoneoptimoituun sisällöntuotantoon, teen suurella ilolla myös tekstejä, joissa SEO ei ole se ykkösasia.

Loihdin sinulle esimerkiksi

 • Nettisivutekstit

 • Blogitekstit

 • Uutiskirjeet

 • Yritystarinat

 • Natiiviartikkelit

 • Journalistiset sisällöt

 • Oppaat

 • Verkkokaupan tuotekuvaukset

 • Referenssi- ja asiakastarinat            

Etsitkö freelance-kirjoittajaa ja sisällöntuottajaa, jolta luonnistuu erityisen hyvin hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto?

Sisällöt
Sisällöntuottaja tekee hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa asiakkaalleen. Tietokone on lasipöydällä, jossa on myös kynttilä.

Arvopohjainen sisällöntuotanto – kenelle teen sisältöjä?

Pyrin jättämään ammattitaitoni kautta hyviä jälkiä maailmaan. Siksi haluan kaikella tahdolla ja osaamisellani auttaa niitä toimijoita, joiden liiketoiminta pohjautuu ekologisille ja eettisille arvoille, tai jotka luonnostaan tarjoavat aineettomaan hyvään keskittyvää palvelua. Haluan että näiden toimijoiden näkyvyys hakukoneissa paranee avullani. 

Miksi rajaan kohderyhmäni näin? Siksi, että markkinoijana minulla on suuri vastuu. Näin ollen en halua tukea turhaa kuluttamista, viherpesua, eläinten kärsimystä, luonnon kustannuksella menestyviä yrityksiä tai minkäänlaista epäeettistä toimintaa.
 

Kohderyhmääni ovat

 

 1. toimijat, joiden palvelut ovat aineettomia.  Esimerkkinä mainittakoon järjestöt, säätiöt, kulttuuritoimijat  ja hyvinvointiyritykset.  Käytännössä kohderyhmääni sopii minkä tahansa alan yritys, jonka toiminta ei aiheuta haittaa ympäristölle, eläimille tai ihmisille.

 2. kestävästä kehityksestä ja eettisyydestä inspiroituneet yritykset ja yhteisöt, joille kyseiset arvot antavat suunnan koko toiminnalle.

Asuinpaikkani on Oulu, mutta sisällöntuottajana palvelen asiakkaita ympäri Suomea

Sisällöntuottajana olen kirjoittanut paljon muun muassa näistä aiheista:

 

 • Terveys

 • Sisustaminen ja koti

 • Retkeily

 • Eläinten hyvinvointi

 • Remonttiaiheet

 • Lakipalvelut

 • Markkinointi

 • Kotimaanmatkailu

 • Ohjelmistokehitys

 • Rahoitus

Teemat, jotka erityisesti puhuttelevat minua:

 • Luontoaiheet ja retkeily

 • Eläinten hyvinvointi

 • Kiertotalous

 • Terveys, hyvinvointi

 • Asuminen, kestävä rakentaminen (erityisesti puurakentaminen)

 • Ekosisustaminen (olen opiskellut myös sisustussuunnittelua)

 • Luonnonkosmetiikka

 • Vastuullinen muoti, erityisesti second hand

 • Terveellinen ruoka, kasvisruokavalio

Kiinnostuitko? Kuulen sinusta mielelläni lisää.

Kohderyhmä

Näin sisällöntuotantoa on kuvailtu – kokemuksia asiakkailtani

Sari, yrittäjä/Animal Hearts

Kaikkien tekstien rakenne ja sisällöt on todella hienosti rakennettu ja kirjoitettu. En tiedä, miten olet päässyt noin hyvin sisään itsellesi vieraaseen alaan ja aiheeseen. 

Asiakaskokemukset
Prosessi
Kirjoittajan sisällöntuotannon kalenteri lepää pöydällä. Vieressä on kynä ja kaunis, pieni kukkavaasi.

Miten sisällöntuotannon prosessi etenee?

1.

Ole minuun yhteydessä ja kerro, millaista sisällöntuotantoa tarvitset juuri nyt. 

2.

Kertomasi pohjalta teen arvion, mikä paketti sopii sinulle parhaiten. Samalla annan työlle hinnan. Mitä selkeämpi tarjouspyyntö on, sitä selkeämmän tarjouksen voin antaa.

3.

Tavataan kasvotusten, etänä tai soitellaan, jotta saan sinulta tarvittavat pohjatiedot artikkelia tai esimerkiksi uutiskirjettä varten.

4.

Syvennyn tekstin aiheeseen lisää, teen avainsanatutkimuksen ja aloitan kirjoitustyön.

5.

Kun olen saanut tekstin tai uutiskirjeen hyvälle mallille, lähetän sen sinulle kurkattavaksi ja pyydän kommentteja. 

6.

Hiomme tekstiä tarvittaessa niin kauan, kunnes se on mielestäsi erinomainen! 

Sisällöntuotantoa, joka pyrkii aina hyvään

Markkinavoimilla on suunnattoman suuri vaikutus ihmisten ajatuksiin ja käyttäytymiseen. 

Markkinointi saattaa saada ihmisiä kuluttamaan luonnonvaroja tarpeettomasti. Koska kuulun itsekin markkinoijien ammattikuntaan, olen suuressa vastuussa. Omassa työssäni vastuu näkyy siinä, keitä nostan hakukoneissa esille. 

 

Mutta koska olen markkinointiväkeä, työni pitää sisällään myös valtaisia mahdollisuuksia. Voin vaikuttaa. Miksi en ohjaisi kuluttajia kestävämpien ja eettisempien valintojen pariin sisällöntuotantoni avulla?

 

Kun perustin yrityksen, lähdin samalla uimaan vastavirtaan, aivan eri suuntaan kuin moni muu markkinoija tai markkinointitoimisto. Asetin omat, jo vuosikausia matkassani kulkeneet arvoni kaiken keskiöön. Vastuullinen sisällöntuotanto ja kestävä markkinointi ovat minun juttujani.

Olen jo nuoresta pitäen pyrkinyt elämään ekologisesti. Mitä enemmän ikää on tullut, sitä enemmän huomioin luonnon sekä ihmis- ja eläinoikeudet päätöksissäni. Kartan esimerkiksi turhaa kulutusta. Ostan miltei kaiken käytettynä. Suosin 90 prosenttisesti täysin vegaanista ruokaa, mutta syön edelleen jonkin verran maitotuotteita ja kalaa. Automme kulkee muun muassa hävikkileivällä. En lennä ollenkaan.

 

On onni, jos saan  sisällöntuottajana erilaisia kohderyhmiä kiinnostumaan kestävämmistä ja eettisemmistä tavoista kuluttaa. Se onnistuu, kun kirjoitan hakukoneoptimoituja tekstejä asiakasyrityksilleni ja ne nousevat Googlessa korkeammalle. Näin uudet asiakkaat löytävät heidät ja heidän tuotteensa helpommin. Kun yhä useammat markkinointi- ja mainostoimistot, freelance-sisällöntuottajat ja digimarkkinoijat innostuvat palvelemaan aidosti vastuullisia toimijoita, asenteet ja kulutustottumukset voivat ihan oikeasti muuttua, isossa mittakaavassa.

 

Monet ihmiset ovat jo päättäneet kuluttaa vastuullisemmin, ja se on upea asia! Eritoten yrityksillä on valtaisa vastuu, joka painaa vuosi vuodelta enemmän. Päättäjät eivät näytä tekevän riittävän sutjakoita ratkaisuja, mutta me yrittäjät voimme vauhdittaa muutosta kohti parempaa huomista. Oletko sinä mukana?

Vastuullisuus-osiosta voit lukea tarkemmin, miten luontoarvot ja eettisyys näkyvät omassa arjessani ja yritystoiminnassa.

Sisällöntuotantoa jättimäisellä sydämellä

Kirjoittaminen on ollut minulle intohimo aivan pienestä pitäen. Intohimo on vuosien varrella johtanut muun muassa opiskelemaan journalismia, työskentelemään eri yrityksissä ja järjestöissä tekstien parissa, luomaan erilaisia kirjaprojekteja ja käsikirjoittamaan muutaman dokumenttielokuvan.

 

Viimeisimpänä intohimo sysäsi minut yrittäjyyden maailmaan freelance-kirjoittajaksi. Rakkauteni sanoja kohtaan säteilee myönteisesti myös sisällöntuotannon asiakkaideni liiketoimintaan.

 

Kynästäni kipunoi asiakkaalleni hänen brändinsä näköistä, mieleenpainuvaa ja verratonta sisällöntuotantoa, joka herättää sekä lukijan että hakukoneiden mielenkiinnon

 

Parhaan palkinnon saan, kun sinnikäs työ alkaa tuottaa tulosta ja uudet kohderyhmät tavoittavat asiakasyritykseni hakukoneiden kautta.

💚 Sinun ei tarvitse osata kirjoittaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaa kirjoittaa. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse.  Voit pyytää minut apuun ja ojentaa luottavaisin mielin osan taakastasi ammattilaisen käsiin. 

Minulle on kunniatehtävä auttaa kaikenkokoisia yrityksiä kohti omannäköistä brändiä ja kestävää menestystä.

Ole yhteydessä niin suunnitellaan jotain kivaa sinunkin yrityksellesi!

Kiitos kun laitoit viestiä. Vastaan sinulle arkisin vuorokauden sisällä. 

Freelancer sisällöntuottaja hymyilee kameralle.
bottom of page