top of page
Freelance sisällöntuottaja istuu tietokoneen ääressä ja pitää sisällöntuotannon koulutusta tietokoneen välityksellä.

Koulutukset

Sisällöntuotannon koulutukset yrityksille ja yhteisöille etänä ja paikan päällä. Opi kirjoittamaan sekä ihmisille että hakukoneille, pääse yli tyhjän paperin kammosta tai innostu kirjoittamaan hakukoneoptimoituja blogitekstejä.

Kirjoittamisen ja sisällöntuotannon koulutukset

Kirjoittaminen on ollut minulle lapsesta saakka ominaista. Voisi melkein sanoa, että kirjoitin jo ennen kuin osasin kirjoittaa –varhaisimmissakin lapsuuden valokuvissa olen kynä kädessä.

Koska kirjoittaminen on mielestäni yksi maailman parhaista puuhista, haluan innostaa myös muita sen pariin kirjoittamisen, viestinnän ja sisällöntuotannon koulutuksilla.

 

Tarjoan koulutuksia yrityksille ja työyhteisöille. Ei haittaa, jos et ole syntynyt sanasepäksi, pian sinusta saattaa kuoriutua semmoinen aivan huomaamattasi!

Puheviestintä ja luentojen pitäminen on minulle tuttua puuhaa. Olen toiminut kokemusasiantuntijana, sillä edesmennyt isäni sairastui työikäisenä muistisairauteen. Kävin kertomassa ympäri Suomea muun muassa hoitoalan henkilökunnalle, millaista on olla työikäisen muistisairaan omainen ja mitä muistisairaan hoidossa kannattaa mielestäni ottaa huomioon.

 

Lisäksi luennoin muutama vuosi sitten Oulun ammattikorkeakoulussa viestinnän opiskelusta ja dokumenttielokuvien teosta. Myös muita pienempiä luentoja kuuluu työhistoriaani.

Puhekeikat ovat olleet todella mieluisia ja saamani palaute häkellyttävän myönteistä ja liikuttavaa. Tyylini koulutuksissakin on vuorovaikutteinen, rehellinen ja innostava.

Minkälaisia koulutuksia tarjoan?

Sisällöntuotannon alkeet

Jos olet aina halunnut oppia esimerkiksi blogitekstien kirjoittamisen taidon, ​tämä sisällöntuotannon koulutus on sinua varten. Päivän aikana käymme läpi perusjuttuja, joita tarvitset työkalupakkiisi, kun teet omannäköistä, ainutlaatuista sisällöntuotantoa vaikkapa yrityksesi blogiin tai somekanaviin.

Koulutus toimii hyvin sekä etänä ja paikan päällä.

Vapauta sanainen arkkusi

Tämän koulutuksen tarkoitus on hupsutella sanoilla, luopua (liiallisesta) itsekritiikistä kirjoittamisen suhteen, hahmotella omaa kirjoitustyyliä ja nauraa!

Koulutus sopii hyvin esimerkiksi työhyvinvointipäiväksi. Kaikenlaiset tunteet, nauru ja itkukin saavat olla pinnassa tällä kurssilla. Kirjoittaminen voi olla hauskaa ja helppoa.

Koulutus toimii erityisesti lähikoulutuksena, mutta on räätälöitävissä myös etäkoulutukseksi.

Onko toiveenasi erilainen viestinnän, kirjoittamisen tai sisällöntuotannon koulutus?

 

Jos koulutuksistani ei löydy sinun yrityksellesi sopivaa koulutusta, semmoinen on myös mahdollista räätälöidä.

 

Haluatko esimerkiksi saada vinkkejä tiedotteiden laatimiseen? Tai kaipaatko inspiraatiota uutiskirjeiden kirjoittamiseen?  

 

Tutustu hinnastoon ja tilaa palvelu, jos se tuntuu juuri nyt oikealta jutulta! 👇

Miksi osallistuisit kirjoittamisen ja sisällöntuotannon koulutuksiini?

Onko työyhteisössäsi taitava tekstinikkari, jonka taitoja voisi hyödyntää laajemminkin?

 

Lymyileekö porukassasi sisällöntuotannosta haaveileva sanaseppä, joka ei ole vielä uskaltautunut esille piilostaan?

 

Ehkä olet toimitusjohtaja ja haluaisit saada vinkkejä, rohkaisua ja innostusta kirjoittaa esimerkiksi parempia tiedotteita, sähköposteja tai somepostauksia.

Kirjoittaminen on olennainen osa monen suomalaisen työelämää. Viestintä on taitolaji, jonka voi jokainen oppia.

 

Mikä hienointa, jokainen saa viestiä itselleen ja brändilleen ominaisimmalla tavalla.

 

Jos olet ala-asteelta saakka kuullut ja luullut, että et osaa kirjoittaa, tämä ajatus on aika heittää romukoppaan viimeistään sen jälkeen, kun olet käynyt koulutukseni.

 

Kaikkien koulutusteni lähtökohta on aina innostaminen kirjoittamisen maailmaan. Kouluttajana pyrin lempeään, rohkaisevaan ja inspiroivaan lähestymistapaan. Rentous on tärkeä tekijä kirjoittajan työssä.

Sisällöntuotannon koulutuksen suunnitteluvihko ja lyijykynä lepäävät pöydällä.

Kiinnostaako sinua oppia tekemään sujuvampia tekstejä tai hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa? 

 

Etsitkö hauskaa ja tunteiden täyteistä tekemistä työhyvinvointipäivälle?

Ole minuun yhteydessä, niin suunnitellaan työyhteisöllesi sopiva kokonaisuus.

Freelance sisällöntuottaja katsoo kameraan ja hymyilee.
bottom of page